ASUS har lanserat sin nya O!Play HD Media Player som enligt företaget själva ska ge dig en ultimat multimediaupplevelse. Den nya mediaspelaren O!Play ska komma med stöd för din iPhone, iPod, USB 3.0, SATA 6Gb/s, 7.1-kanals Dolby TrueHD-ljud och i princip varje filmformat du kan tänka dig.

Den nya O!Play från ASUS kommer med O!Play Direct som är en funktion för att snabbt och enkelt strömma video, bild och musik direkt från en PC till TV, samt att kunna göra samma sak med valfri USB-lagringsenhet. När det kommer till USB stödjer O!Play Gallery det nya USB 3.0 gränssnittet. När det kommer till att strömma video, bild och musik stödjer O!Play detta med sladd eller helt trådlöst

oplay2

Något annat som är intressant är att det finns plats att uppgradera enheten med en 3.5″-hårddisk tillsammans med den nya standarden SATA 6Gb/s men detta är någonting som är helt frivilligt för slutkonsumenten och är inget måste för att spelaren ska fungera.

ASUS O!Play Gallery stödjer även de flesta populära format du kan tänka dig i Full HD (1080p), detta gäller även ISO. När det kommer till ljudet stödjer den 7.1-kanals Dolby TrueHD surround som enligt ASUS själva ska vara enkelt att integrera med ett redan existerande ljudsystem hemma. När det kommer till musik kan O!Play Gallery koppla upp sig direkt mot Gracenote-databasen för att para ihop ett visst ljudspår med tillhörande albumomslag, konst, information och genre.

oplay

För er som har stora mängder bilder inkluderar O!Play Gallery MyLife-kalendern som är till för att organisera foton, skapa bildalbum/dagböcker och dela med folk. Övriga funktioner ASUS O!Play kommer med är att strömma TV och radio från flera tusen olika kanaler, Flickr, Picasa och ”mycket mer”. Pris och tillgänglighet på ASUS O!Play Gallery är ännu okänt.

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid