Inför Computex-mässan har komponentjätten Asus gett en liten försmak av en ny mobil Geforce-grafikkrets – med mer prestanda än GTX Titan X.

Med sin förbättrade energieffektivitet har de senaste generationernas grafikkretsar kraftigt minskat gapet mellan de stationära alternativen och de mobila, och banat väg för avsevärt mycket bättre spelprestanda i bärbara datorer.

GTX Titan X-prestanda i bärbart format

Nu, med sin nya generation Pascal-grafikkretsar med 16-nanometersteknik ute i det fria, tycks Nvidia förbereda en lansering även en den mobila motsvarigheten till sommaren. I ett inlägg på Facebook (numera borttaget) har Asus lagt upp en ledtråd om en ny mobil grafikkrets, tillsammans med preliminära 3DMark-resultat.20082921926l20082921818l

I de uppladdade bilderna antyds en mobil krets som med viss marginal slår föra generationens toppkort GTX Titan X på fingrarna och landar på över 20 800 poäng i 3DMark 11. Det innebär även markant bättre prestanda än den tidigare mobila toppkretsen Geforce GTX 980M.

Övriga detaljer är fortfarande oklara, men planen är just en utannonsering under Computex bör mer information dyka upp under loppet av de kommande två veckorna.

Lägsta pris på Prisjakt.nu

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
ahmed Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
ahmed
Gäst
ahmed

Bärbar? troligare släpbar.