ASUS Eee Pad Transformer är en av de hetaste surfplattorna på marknaden idag och säljer runt 400 000 exemplar i månaden. Nu har ASUS Sverige meddelat att man rullar ut den officiella uppdateringen av Android 3.2 till sin populära surfplatta, en uppdatering som lockar med uppskalning av appar (zoom), bättre stöd för SD-minneskort och en hel del andra optimeringar.

ASUS Eee Pad Transformer har med sin dockningsstation den unika möjligheten att förvandlas till en bärbar dator, något som i skuggan av Apple iPad gjort ASUS 10-tums surfplatta till en av de mest lyckosamma på marknaden.

ASUS har valt en standardversion av Google Android Honeycomb vilket också låter tillverkaren stå snabbt färdiga med nya uppdateringar som idag med Android 3.2. Den senaste versionen av Honeycomb har redan hittat ut till Motorola Xoom och kommer även vara en viktig komponent i de mindre surfplattor som lanseras under hösten. Android 3.2 är nämligen den första versionen av Honeycomb som även stödjer skärmar på 7 tum.

Android 3.2 uppdateringen till ASUS Eee Pad Transformer bör dyka upp under dagen i svensksålda enheter.

asus.eeepad

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid