Asus råkade få med information om kommande processorn AMD Ryzen 3 1200 när man släppte kompatibilitetslistan för moderkortet Crosshair VI Hero Wifi AC

Under gårdagen höll AMD sitt Fanancial Analyst Day event där vi fick lite ny information om kommande produkter. Bland annat fick vi veta att Naples numera går under namnet “Epyc” samt att grafikkortsarkitekturen Vega först hittar ut i form av “Frontier Edition“.

Asus har även passat på att släppa information om en kommande AMD produkt. Dock var Asus avslöjande förmodligen något utav ett misstag. Tillverkaren har listat en Ryzen 3-processor i kompatibilitetslistan för processorer till deras nya moderkort Crosshair VI Hero Wifi AC.

AMD Ryzen 3 1200

Processorn i fråga är från Ryzen 3-serien och bär modellnamnet 1200.
Ryzen 3-processorerna är menade att slåss mot Intels Core i3 och Pentium-serie.

AMD Ryzen 3 1200

Processorn i fråga kommer utrustad med 4 processorkärnor, jämfört med Intel som för det mesta hållit sig till två kärnor + Hyperthreading för sina lägre processorserier.
Från den listan som Asus släppte går det även att urskilja att AMD:s processor kommer att ha en klockfrekvens på 3,1 gigahertz (GHz) i bas samt 8 megabyte (MB) L3 Cache och ett TDP-värde på 65 Watt.

AMD:s Ryzen 3-serie förväntas lanseras under det tredje kvartalet av 2017 och blir AMD:s nya instegsmodeller med nya Zen-arkitekturen.

Lägsta pris på Prisjakt.se

Leave a Reply

Var först med att kommentera!

Notifiera vid
avatar
wpDiscuz