Asus grafikkortsarmada växer för var vecka och ett av tillverkarens kanske mest spännande kort är toppmodellen ROG Poseidon GTX 980. Ett grafikkort som med en guda-inspirerad hybridkylare är redo för kylning med både luft och vatten. I väntan på en fullskalig recension kikar vi närmare på kortet i en snabb videoförhandstitt.

Asus ROG Poseidon GTX 980 Platinum är ett grafikkort tillverkat för entusiaster som om inte redan använder sig av vattenkylda komponenter har planer på att ta steget till vätskekylning. Asus hävdar att grafikkortets hybridkylare är kapabel att leverera god prestanda vare sig du nöjer dig med ren luftkylning eller väljer att koppla in ditt kort på ett vattensystem.

I väntan på att koppla in GTX 980 Platinum i våra testsystem passar vi på att klämma lite på kortet i testlabbet och fångar det hybridkylda grafikkortet framför videokameran.

Innan vi återkommer med en fullvärdig recension av kortet kan vi bjuda på ytterligare bilder av Asus nya grafikkort.

Läs mer om grafikkort och våra nuvarande grafikkortsrekommendationer i Svenska grafikkortsguiden.

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Decryphe Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Hans
Medlem
Hans

Jag ser framför allt det här som en intressant lösning för de som vill ha vattenkylning i kompakt chassi – en extra liten radiator som fyller rummet runt PCI-slottarna. Om man bygger in en 120mm phobya tjock radiator ovanför CPUn så kan man nog knöka in en ganska kraftfull lösning i väldigt små ITX-chassin.