Asus släpper nu nya detaljer om det något udda gamingtangentbordet ROG Claymore. Bland annat stöd för överklockning och fläktkontroll.

Asus förhållandevis slimmade Claymore-tangentbord kommer nu i ny tappning och det med en tidigare ej skådad kombination funktioner. En extern numpadmodul samt Asus Aura RGB-belysning för både tangentbord och den löstagbara numpadmodulen.

Asus har som vi tidigare rapporterat om utrustat ROG Claymore med Cherry MX RGB LED-switchar och grundtangentbordet är en 80% tenkeyless-design. Den löstagbara numpadenheten gör det dock möjligt att förvandla Claymore till ett fullstort tangentbord. Den kan antingen läggas löst bredvid eller fästas på antingen vänster eller höger sida. Nu väljer Asus att berätta mer om funktionerna i ROG Claymore i kombination med mjukvaran ROG Armory.

Dedikerade reglage för datorfläktar och överklockning

Genom Armory kan tangentbordets belysning styras och synkroniseras med Asus andra Aura RGB-produkter för att få matchande ljuseffekter. Har du även ett Asus-moderkort kan mjukvaran även användas för att programmera om tangentbordets mediaknappar. Bland annat finns det här stöd för att sätta dedikerade tangenter för styrning av fläkthastigheter, datorstart eller överklockning av CPU och minne. Armory har även stöd för att övervaka tangenttryckning under spelsessioner och annan användning.

Asus har fortfarande inte bekräftat ett spikat lanseringsdatum eller pris för ROG Claymore.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid