Small preview image

ASUS N10 är på väg att lansera en ny liten bärbar dator, även kallade netbooks, med 10.2″ display men till skillnad mot tillverkarens nuvarande modeller blir det inte i Eee-familjen. ASUS budgetfamilj har vuxit enormt det senaste året och det har känts som att ASUS försökt använda det välkända varumärket på alla möjliga produkter. Men när man nu alltså lanserar en ny ultra portabel laptop är det med ett eget namn, ASUS N10, där siktet verkar vara inställt på de lite mer kräsna kunderna. ASUS har försett datorn med ett nytt stilrent chassi där vi ser en blandning av silver och svart pianolack för att försöka locka kunder.



Den stilrena extriören matchas av en 10.2″ display med 1024×600 upplösning, Altec Lansing högtalare, HDMI-utgång, fingeravtrycksläsare och även en 320GB hårddisk. ASUS N10 har helt klart höjt ribban på de flesta bitar jämfört med EeePC 1000, som känns som dess närmaste släkting. Priset kommer givetvis att följa med uppåt och på Blogeee.net tror man att priserna ska landa någonstans mellan 3300-4300 kronor.



Vad ASUS tänkt använda för processor till N10 är fortfarande oklart, valet kan nog komma att ändras beroende på när själva lanseringen väl sker.

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid