Small preview image

 


Den 10:e december kommer vi att öppna portarna för det åttonde svenska mästerskapet i datorprestanda och överklockning. Tävlingen kommer att bli den största i dess historia med nära nog dubbelt så mycket priser som tidigare. Ett av många priser är världens kanske mest sällsynta grafikkort, ASUS Mars. Vi har fått tag på 1 av de 15 exemplar som nådde norden och ASUS Mars blir onekligen en av de häftigaste troféerna i SMPC2009 som med ett riktpris på 14 000 svenska kronor inte bara är oerhört sällsynt utan även ruskigt dyrt.



ASUS MARS/2DI/4GD3 är ett unikt grafikkort som trots sina likheter med Nvidias dubbel-GPU grafikkort GeForce GTX 295 i slutändan bäst beskrivs som två GeForce GTX 285-kort i ett.



Som vi tidigare detaljerat i vår förhandstitt av ASUS Mars har kortet förutom två GTX285 grafikkretsar även 4GB grafikminne, något inte ens AMDs nya generations grafikkort kan matcha.


Tillverkad i en begränsad upplaga av 1000 exemplar är Mars ett grafikkort som inte bara ger ruskig prestanda utan även är ett riktigt samlarkort med ett unikt värde.


ASUS Mars kommer kommer att matchas av de snabbaste komponenterna på marknaden då ASUS, Intel och OCZ byggt ihop två riktiga monstermaskiner till datorer, bara för SMPC2009. Det ena systemet med ASUS Mars, det andra med två ASUS GeForce GTX 285-kort, alltså grundingredienserna i Mars. Dessa två datorsystem har ett värde på över 40 000 svenska kronor vardera och är bara två av höjdpunkterna i årets mästerskap.


Vi kommer snart att presentera mer information om SMPC2009 så håll ögonen öppna så att ni inte missar denna överklockningsfest där alla som deltar har chans att vinna!



Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid