ASUS har nu officiellt lanserat sin bärbara dator Lamborghini VX6, direkt inspirerad av den italienska sportbilen Lam­borghini Murciélago LP640 Roadster. Det finns onekligen sämre bilar att ta inspiration från och ASUS själva menar att man fångat både design och prestanda från sin modell.

ASUS Lamborghini VX6 är en hybrid mellan ultratunn bärbar och netbook som med en 12-tums skärm med 1366×768 pixlars upplösning drivs med hjälp av en tvåkärnig Intel Atom D525 CPU samt NVIDIA:s ION-grafikkrets. ASUS har sett till att förse sin netbook med en del trevliga finesser som HDMI-utgng, Bang & Olufsen ICEpower ljudteknik och anslutningsmöjligheter i form av USb 3.0, WiFi 802.11n samt Bluetooth 3.0.

ASUS fortsätter med sin kärlek för sensationell design varvat med högklassig teknik. Med inspiration från Lamborghinis designestetik och vassa prestanda lanseras ASUS Lamborghini VX6 – en väldigt exklusiv och kraftfull minidator inspirerad av Lamborghini Murciélago LP640 Roadster. Designestetiken med tyngdpunkt på futurism och urkraft talar sitt tydliga språk och sticker ut ur mängden.

 Datorn skeppas i två olika utförande, vit eller svart, tyvärr (?) finns det klassiska lamborghini gula färgtemat inte att tillgå. Prislappen landar på runt 7 000 kronor inklusive moms när den sladdar in på butikshyllorna i början av november.

lambo

lambo2

Annons

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
zowix Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
zowix
Medlem
zowix

Humor! Intel Atom i en Lamborghini dator. 😀