Small preview image

På ett sätt är vi lite irriterade över att ASUS spännande Eee Keyboard PC blir försenad om och om igen. Men samtidigt är det spännande att se hur ASUS verkar ha ganska goda anledningar till att hålla inne med sin omtalade kompaktdator. Det är tyvärr allt för ofta man ser lovande produkter lanseras med allt för många brister och barnsjukdomar, just i ett försök att klara sig genom en satt deadline.



Förhoppningsvis kommer ASUS undvika denna fällan med Eee Keyboard och när man nu ytterligare försenare datorn är det för att bland annat byta ut den 5-tum stora pekskärmen. ASUS har beslutat sig för att använda en mer högkvalitativ kapacitiv display, likt dem som används i iPhone och liknande enheter.


Den nya displayen har en upplösning av 480×800 pixlar och kommer även bjuda på navigering och kontroll genom enkla fingergester. Datorn kommer även få en extern Wi-Fi sändare då den interna modellen stördes av metallchassit som tangentbordet använder sig av.


Nu sägs Eee Keyboard vara redo för lansering i början på nästa år och förhoppningsvis kan man även få in lite ny hårdvara under tangenterna, i alla fall en av Intels nyare Pineview Atom-processorer.



Källa: RegHardware

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments