På Firingsquad.com har man tagit en närmare titt på ett av ASUS senaste alster på grafikkortsmarknaden. Kortet man tittat på är baserat på ATI X600-kretsen och använder sig av PCI Express gränssnittet.
Vad som är speciellt intressant med ASUS EAX600XT/HTVD är dess fina features trots att kortet inte är någon high-end modell. Kortet erbjuder t.ex. video-in genom Rage Theater chipet men det riktiga trumfkortet är ändå HDTV-stödet. Något man sällan ser på kort i denna klassen.


ASUS har enligt Firingsquad även lyckats mycket bra med kortets kylning som med den medföljande mjukvaran Smart Doctor går att optimera för antingen prestanda eller låg ljudnivå.


”But besides the additional hardware, ASUS goes one step beyond other board manufacturers by including Smart Doctor, one of the most powerful video card utilities we’ve ever seen ship with a graphics card!”


ASUS EAX600XT/HTVD är inte det bäst presterande kortet på marknaden men det verkar vara ett mycket intressant val för bland annat dem med HTPC och som letar efter ett nytt PCIe grafikkort.


Läs mer på Firingsquad.com.

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid