Asus har seglat upp som en av de stora aktörerna på den mobila marknaden och deras kombinerade smartphone och surfplatta Padfone 2 är den senaste storsatsningen. I sann smartphoneanda laddar Asus med en viral marknadsföringsvideo där man inte låter någon komma undan.

Det är sällan vi publicerar nyheter om reklamvideos av förklarliga skäl men vi har tidigare skrivit om hur både Samsung och Apple dragit rallarsvingar mot varandra i sina reklamkampanjer. Nu är det Asus tur att ge sig in i leken och även om man inte gör det med samma budget är man inte sen att ge pikar till Apple och inte minst göra ironi över sig själva. Även modebloggare och ”rednecks” får sig en känga när Asus Sverige gör ett försök att marknadsföra sin kombinerade smartphone och surfplatta.

Asus Padfone 2 spenderar just nu en tuff vecka i NordicHardwares testlabb och vi hoppas kunna återkomma inom en snar framtid om huruvida Asus senaste mobilprodukt kan slå sig in bland konkurrenterna i premiumsegmentet.


Relaterade artiklar:

Annons

3
Leave a Reply

Please Login to comment
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Jacob HugossonJD_ Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
JD
Medlem
JD

Asus-Anders – vilken skön lirare! 🙂

Medlem
Clarence Hogland

[quote name=”JD_”]Asus-Anders – vilken skön lirare! :)[/quote]

Såg titeln och tänkte ”Japp, Asus-Anders i farten igen” Finns inte många lika sköna personer som han inte 🙂

Nu om bara Asus kan säga datum när JB uppdateringarna kommer så har dom ett köp redan nu.

Jacob Hugosson
Medlem

Videon är extra rolig för mig då den verkligen representerar hur Anders Haby är i verkliga livet. Det kanske är därför vi kommer så bra överens 😐