Även om man inte är helsåld på utvinnande av kryptovalutor så är Asus B250 Mining Expert med sina 19 grafikkortsplatser en härlig syn att beskåda.

Vi har satt Asus nya moderkort B250 Mining Expert framför kameran. Ett moderkort som riktar sig till användare som med hjälp av en grafikkortsarmada vill ge sig på att försöka utvinna kryptovalutor:

Moderkortet kommer med stöd för upp till 19 stycken grafikkort, ett monteras i en traditionell PCIe x16-anslutning medans resterande 18 får nöja sig med en varsin x1-anslutning.

Asus har försett moderkortet med tre stycken ATX12V-kontakter som ska leverera en stabil strömförsörjning för att hålla grafikkorten vid maximal prestanda kontinuerligt. Varje inkopplat grafikkort har även en egen spänningsstabiliserande kondensator och moderkortets BIOS är specialdesignat för att se till att grafikkorten ligger på maximal hashrate när det är dags att gräva efter kryptovalutor.

I övrigt så är det sockel 1151 som moderkortet kommer utrustat med. Detta innebär stöd för den 6:e och 7:e generationens processorer från Intel, en digital spänningsdel på sex faser och stöd för upp till 32 gigabyte (GB) DDR4 RAM-minne. Prislappen för Asus B250 Mining Export landar på 1 900 kronor inklusive moms, sen behöver du själv komplettera med PCIe x1 till x16 risers och 19 grafikkort för ett komplett system.

19 grafikkort på ett och samma moderkort
Vad skulle du göra med en dator med 19 grafikkort? 🙂

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

5
Leave a Reply

Please Login to comment
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
DeffaJörgen. SThomaseron Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Thomaseron
Medlem

Jag skulle äntligen maxa Crysis.

Medlem
Olle P

Bygga en bildvägg kanske?

Jörgen Sällergård
Medlem
Jörgen Sällergård

Jag skulle sålt 18st av dem

Deffa
Gäst

Haha fyfan vad coolt, man blir ju sugen bara för att kunna ha 19 grafikkort 😀

Medlem

Det finns 19 PCIe-anslutningar. Ingenting säger att man måste ha just grafikkort anslutna till dessa.
Varför inte ha ett tjog nätverkskort och skapa en häftig nätverksserver?