Small preview image

Asetek LCLC står för Asetek Low Cost Liquid Cooling och är faktiskt ett av de mest talande produktnamnen vi sett på väldigt länge. Asetek har länge siktat in sig på slutkonsumenter med sina effektiva vattenkylningssystem men för att nå de stora massorna krävs det att även svenssons köper vattenkylningssystem. Att detta skulle hända genom konsumentkanalen är knappast särskilt trovärdigt och Asetek bestämde sig därför för att utveckla ett vattenkylningskit för OEM-marknaden. För att lyckas på denna marknad krävs det en hel del och inte minst låga priser, därav inriktningen och namnet på Aseteks nya kylsystem.



På Hardware Secret har man kikat lite närmare på Aseteks system och tar upp diskussion för hur stora möjligheter Asetek har att verkligen lyckas med sin satsning på OEM-marknaden med deras vattenkylningskit.


Det verkar fortfarande inte som att LCLC kommer att dyka upp på marknaden för slutkunder men vi ska nog hålla frågan öppen då vi utan tvekan ser möjligheter för Asetek att nå nya kunder även här. För den som vill veta lite mer om Aseteks LCLC system kan man läsa hela artikeln på Hardware Secret.


Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid