Small preview image

Asetek är snabb med att uppdatera sin LCLC-familj (Low Cost Liquid Cooling) för att stödja den allra senaste hårdvaran. Bara en vecka eller så efter att AMD och NVIDIA lanserade sina senaste grafikkort uppdaterade Asetek sitt sortiment med vattenblock som passar båda korten. Även om det i fallet av Radeon HD 4800 inte direkt krävdes så mycket jobb eftersom layouten och monteringssättet är mycket likt den på tidigare kort. Aseteks egna testar visar att Radeon-kärnan gick 26 grader svalare med deras nya vattenblock jämfört med originalkylaren.



”We are extremely pleased to provide a single-slot graphics card cooling solution with no graphics fan noise.” says Gary Baum, Asetek’s Senior VP of Marketing. ”Our thermal solution extends overclocking performance for the maximum PC gaming experience.”


Kanske ändå viktigare är att kortet blev helt tyst eftersom den enda komponenten i vattenkylningssystemet som gör väsen av sig är radiatorn. Vi kan vänta oss att OEMs och PC-byggare kommer att uppdatera sina system med stöd för vattenkylda Radeon HD 4800-kort snart, om de inte redan gjort slag i saken.

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid