För er som vill få mer information om NordicHardwares aktiviteter på DreamHack Winter 2004 har vi nu publicerat en sammanfattning av vårt deltagande på världens största LAN.
DreamHack Winter 2004 stängde portarna för ett par veckor sedan efter dyra dagars intensivt LANande. Men det var mer än bara framför datorskärmen det hände saker.


”Kort och gott var vi på plats för att med våra kunskap inom datorhårdvara hjälpa de hundratals besökare som fick diverse datorrelaterade problem under LANets gång. Det betydde knappt fyra dagar, tors-sönd, av datormekande men det togs också tid till att suga in atmosfären på DreamHack som varje gång är lika mäktig.
Utöver vår datorsupport bjöd vi på rena nöjes event för besökarna, bland annat kunde man sätta sig ner och spela lite Xbox på vår projektor eller delta i någon av våra tävlingar där vi erbjöd priser till ett värde av upp till 20 000 SEK.”Vill du veta mer om vad NordicHardware sysslade med på DreamHack Winter 2004 och kanske se vilka som vann i våra olika tävlingar kan du läsa vår senaste artikel här.

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid