Futuremark har idag lanserat ännu en version av deras omåttligt populära testsvit 3Dmark. Uppföljaren till 3Dmark03 går under namnet 3Dmark05 och är Futuremarks första grafiktest som har fullt stöd för DirectX 9.0c.
3Dmark05 används som ett mätverktyg för din PC och främst ditt grafikkort som pressas till det yttersta med de avancerade grafiska effekter som testet innehåller.
Resultatet är ett enormt krävande test för ditt grafikkort men också en påse ögongodis då Futuremark i sedvanlig ordning imponerar stort med vackra och fantasirika tester.


”Canyon Flight är ett av de demo som gör att man okontrollerat skriker rakt ut ”Ge mig en spelbar version!!” och det är minst sagt kittlande att se vad som går att göra med dagens mjuk och hårdvara. Även om det sätter de bäst utrustade datorer på ett ordentligt prov, något ni kommer få se senare.”


Vi har tagit en närmare titt på 3Dmark05 och kan erbjuda ett trettiotal skärmdumpar på de intressanta testerna. Som inte det vore nog har vi även en exklusiv intervju med Futuremark själva där vi får höra deras tankar och planer kring 3Dmark05. 
Läs mer om 3Dmark05 i vår förhandstitt.


– Ladda ner 3Dmark05 –

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid