Apple har för vana att ta ganska bra betalt för sina produkter, men även om en iPhone 4 kostar en rejäl slant i vanliga butiker är det ingenting mot prislappen på den unika modellen iPhone 4 Dimanod Rose. Apples smartphone har berikats med ett hölja av rosa guld och inte mindre än 500 felfria diamanter.

Den slutgiltiga prislappen landar på 5 miljoner pund, motsvarande 55 miljoner svenska kronor. Men då kan man även hitta en platinumtillverkad navigeringsknapp med en 7,4-karats rosa diamant, som även kan bytas ut av en felfri 8-karats diamant, som lyckligtvis kommer med på köpet. Baksidan av telefonen är tillverkad i rosa guld och Apple-logotypen är tillverkad av 53 enskilda diamanter.

diamond

Den lagom påkostade telefonen är designad av Stuart Hughes som har för vana att tillverka exklusiva versioner av hemelektronik, ofta med guld och diamanter som ingredienser. iPhone 4 Dimanod Rose är en 32GB modell, tillverkas i endast två exemplar och finns till försäljning på Stuarthuges.com. Med i priset ingår en exklusiv låda som tillverkats ur ett massivt grantitblock. Lite som Apples egen aluminum unibody konstruktion. Granitlådan väger 7 kg och är klädd med högkvalitativt läder.

Skulle inte iPhone 4 Diamond Rose falla i smaken finns det ett flertal olika diamantprydda smartphones och prylar att hitta på Goldstriker.co.uk. Din plånbok är det enda som sätter gränserna.

6
Leave a Reply

Please Login to comment
6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
TempelTobberianvoleyroSebbeAnton Karmehed Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
flopper
Medlem

Apple har alltid varit dyra i förhållande till prestanda och vad man får.

Sebbe
Medlem
Sebbe

Hur är det med displayen då? Lika reptålig som diamanterna? 😛
Eller lika känslig som Apple brukar vara?

Voleyro
Medlem
Voleyro

Den där Stuart får ta och se filmen , Blood Diamond :-*
Jag tycker det är fan helt onödigt .

Tobberian
Medlem
Tobberian

Dimanod * 2 osso ett grantit. XD starköl eller?

Tempel
Medlem
Tempel

Redan omodern, men det kanske löser problemet med antennen. Men rätt märke att göra det med… deras kunder har ju redan visat att dom vill betala extra för ingenting.