Att Apple jobbar på en ny version av sin populära smartphone Iphone är ingen hemlighet. Om tillverkarens nya alster kommer att se ut som på de bilder som nu publicerats på asiatiska iLab Factory är svårt att säga, men de högupplösta bilderna är tydligare än vad vi sett tidigare.

Apples nya Iphone som mycket väl kan komma att döpas till Iphone 5, eller för den delen just ”nya Iphone”, sägs få en större och mer avlång skärm samt en ny dockningskontakt. De bilder som nu publicerats på en monterad prototyp av vad som sägs vara nästa generations Iphone blir dessa specifikationer bekräftade. En handfull högupplösta bilder visar allt fråndet nya skalet som sägs vara en blandning av metall och glas, till nya interna kablage för hemknappen.

iphone-5

Bilderna som ser ut att bekräfta många av de senaste ryktena visar återigen telefonens nya 16-pins dockningskontakt men även nya och större kamerasensorer samt hur Apple beslutat sig för att flytta sin 3,5 millimetersanslutning för hörlurar till nederkant av telefonen.

Det är omöjligt att säga ifall den prototyp som visas på bilderna kommer från Apple, och ifall den då är baserad på telefonens verkliga design – eller om det helt enkelt är en fejk. Med tanke på det detaljarbete och de komponenter som syns på bilderna skulle det vara en imponerande förfalskning, om nu inte Apple själva planterat falska prototyper för att förvilla media.

lg_iphone5_011

lg_iphone5_14

Apple väntas lansera nya Iphone under hösten, troligtvis i september eller oktober, då får vi också ett slutgiltig svar på frågan hur den nya telefonen ser ut och vad som döljer sig under skalet.

Källa: iLab


Relaterade artiklar:

Subscribe
Notifiera vid
3 Comments
äldsta
senaste flest röster
Inline Feedbacks
View all comments
Marquzz
Marquzz
11 Årtal sedan

Det hade ju varit roligt om nästa iPhone såg helt annorlunda ut när den presenterades. Nu är ju alla helt säkra på att den kommer att se ut så där 🙂

Sebbe
Sebbe
11 Årtal sedan

Ehh… Nu går det ju inte att mäta storleken perfekt på bilder, men förutom färgtonen så är det väl ingen egentlig skillnad mot föregående modeller, lite mer widescreen, men annars samma design.

this
this
11 Årtal sedan

Jäkligt snygg baksida, skulle mycket riktigt kunna vara så den kommer att se ut. Men det lär ju inte bli någon överraskning vi lansering om den verkligen kommer att se ut exakt så där.