Det verkar nu inte råda något tvivel om att Apples nya generations Iphone kommer att döpas till just Iphone 5. Tillverkarens sajt har efter en uppdatering på dagen missat att rensa i sökhistoriken där man nu kan hitta länkar till pressmeddelande om en nylanserad Iphone 5 den 12:e september.

Apple kommer klockan 19.00 på onsdagskvällen att starta sitt efterlängtade Iphone-event i San Fransisco och även om tillverkaren faktiskt inte ens bekräftat att en ny smartphone står på agendan är det mer eller mindre vedertaget. Att

iphone52

telefonen får namnet Iphone 5 har också varit högst troligt efter att Apple bland annat skickat ut en pressinbjudan med en 5:a inskjutet på subtil PR-manér.

Att det nu blir en Iphone 5 verkar däremot helt spikat då man i skrivande stund kan hitta spår efter både ett officiellt pressmeddelande och nya sajtavdelningar på Apples egen hemsida. Företaget har i en osedvanlig miss glömt att rensa sina databaser där man kan hitta sökresultat på Iphone 5 där länkarna förvisso är döda men samtidigt säger det mesta.

Det har även hittats spår efter ett pressmeddelande som talar om nya modeller av Ipod touch och Ipod nano, vilket betyder att vi troligtvis kan bocka av ytterligare två produkter för kvällens event. Vi kommer givetvis följa Apples presskonferens och publicera en detaljerad genomgång av de nya produkterna allt eftersom Apple släpper på informationen.

iphone5

Källa: Apple via TheVerge


Relaterade artiklar:

2
Leave a Reply

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
McKinleyTempel Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Tempel
Medlem
Tempel

Sånt hade aldrig hänt på Jobs tid…

McKinley
Medlem
McKinley

Skall bli intressant att se hur snarlik denna telefon kommer att vara dess föregångare. Gillar stabiliteten med deras telefoner och som jailbreakad är en iPhone nästan mer kapabel än en Android-lur men just p.g.a. detta och begränsningar enkla funktioner väljer jag hellre en Android.

Dock ska detta bli intressant att följa.