Apple kommer att hålla i sitt årliga pressevent den 12 september och nu har vad som sägs vara pålitlig information dykt upp om att Apple planerar att avtäcka tre nya Iphone-modeller varav två går under namnet Iphone XS.

Apple kommer att hålla sitt årliga pressevent den 12 september och nu hävdar 9to5mac att man via pålitliga källor fått reda på några av produkterna vi kan komma att se avtäckas under eventet. Det rör sig om minst tre nya Iphone-modeller samt en ny Apple Watch.

Två av de tre kommande Iphone-modellerna kommer att gå under namnet Iphone XS. Dessa kommer i utföranden med en 5,8 tum eller en 6,5 tum stor OLED-skärm vilket blir den största skärmen någonsin på en Iphone-modell. Iphone XS sägs även erbjudas i guldfärg.

Dessvärre har 9to5mac inga hårdvaruspecifikationer för telefonerna att dela med sig av. Det är dock inte lång tid kvar till Apples event så om informationen visar sig stämma kan vi komma att få se Apple officiellt dela med sig av telefonernas innanmäte om lite mindre än två veckor.

Iphone XS
Iphone XS

9to5mac menar även att Apple kommer att avtäcka Apple Watch 4 under samma event. Denna smartklocka sägs komma med en upp till 15 procent större skärm för båda modellerna. Detta ska ha kunnat åstadkommas genom att markant minska kanterna kring skärmarna.

Tack vare den ökade skärmstorleken ska Apple ha utvecklat en ny urtavla för att kunna visa så mycket information som möjligt. 9to5mac påpekar att totalt åtta olika informationsinstanser visas på den analoga urtavlan samtidigt. Dock har inga bilder på hur klockan kommer att se ut i digitalt läge delats.

Apple gick under gårdagen ut med tid och datum för eventet. I sedvanligt Apple-stuk gavs det även en ledtråd som har med eventet att göra. Denna gång är det ”Gather Round”, huruvida ledtråden har något att göra med en kommande produkt eller det faktum att eventet hålls i Apples runda högkvarter återstår att se.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

3
Leave a Reply

Please Login to comment
2 Comment threads
1 Thread replies
3 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
TjeenaJBÖrjan Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Örjan
Gäst
Örjan

Om XS är 6,5″ så vill jag veta hur stor XXL blir!

JB
Medlem
JB

Den kan du både hänga upp på väggen och kolla på film med, samt vika ihop och stoppa i bakfickan;) Eller kan det vara så att XS står för eXtra Stor (alltså svenska, inte engelska)??? Isf skulle XXL kunna innebära eXtra eXtra Liten;)

Tjeena
Gäst
Tjeena

Gather Round = Rund klocka?