Apple har sålt hissnande 600 miljoner Earbuds-hörlurar genom åren och har – om vi får säga det själva – äntligen utvecklat nya lurar. Apple Earpods har varit under utveckling i tre år och ska vara designade för att passa så bra som möjligt i allas öron och lurarna kommer att skeppas med nya Iphone 5.

Apple Earpods har i brist på bättre ord en ganska rolig design som ska vara anpassad för att ge en god passform för de flesta öron. Något Apple arbetat för genom att undersöka massor av öron i jakt på likheter i dess former. Just passformen för Apples äldre Earbuds har varit ett stort aber för undertecknad och huruvida Apples arbete med Earpods kan åtgärda detta återstår att se.

earpods2

Till skillnad mot andra in-ear hörlurar ska Apples Earpods inte vara helt tätslutande med öronen. Hörlurarna har en port för mellanregister och en separat port för bastoner vilket ska förbättra ljudkvaliten. Apples nya Earpods kommer att säljas som separata tillbehör på Apple Store men även skeppas med Iphone 5, och de ny modellerna av Ipod touch samt Ipod nano. Prislappen på Apple Earpods är ännu inte känt.


Relaterade artiklar:

Annons

7
Leave a Reply

Please Login to comment
7 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
RoquenTempelsdaUT_lolAnton Karmehed Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
McKinley
Medlem
McKinley

På tiden att man skeppar hörlurar med bättre kvalité än deras gamla trotjänare som är det sämsta jag har haft i mina öron.

::edit:: stavfel

Tsukasa-san
Gäst
Tsukasa-san

Frågan är hur bra ljudkvalitén är?
Ska bli intressant att testa.

UT_lol
Medlem
UT_lol

Nyhet om hörlurar på nordichardware…hmm aaah juste det är ju Apple. :p

sda
Gäst
sda

Apples gamla lurar är väl jättebra?
En hel tågvagn kan lyssna på samma musik som användaren!

Tempel
Medlem
Tempel

[quote name=”sda”]Apples gamla lurar är väl jättebra?
En hel tågvagn kan lyssna på samma musik som användaren![/quote]

Dom här lär läcka en hel del dom oxå och ljudet lär inte vara nån höjdare med tanke på att dom inte sluter tätt. Säkert en förbättring mot Apple gamla men knappast ens i närhetens av tex Sonys som man får med deras mobiler.

Roquen
Gäst
Roquen

Lite intressant att Apple lagt tre års utveckling på detta… Då den lite kon- och framåtriktade formen på hörlurar funnits rätt länge hos bland annat Bose och BlueAnts hörlurar…

Kanske dags för en ny mönsterrättegång där Apple vill ha betalt för sin design?