Apple har nu gått ut med information om en planerad presskonferans under morgondagen kl 19.00. Exakt vad Apple vill prata om är oklart, men då man avslöjat att presskonferensen handlar om iPhone 4 är det med största sannolikhet ett sätt för företaget att bemöta kritiken kring sin felande antennteknik.

Så sent som under gårdagen rapporterade vi om hur en eventuell återkallning av samtliga iPhone 4 telefoner skulle kunna kosta Apple över 11 miljarder svenska kronor. I fall Apple är beredda att ta den smällen eller om man helt enkelt har en annan lösning på problemet lär vi få veta om om under morgondagen.

flera användare hävdar att deras nya inbytesmodeller av iPhone 4 inte har problem med antennerna kan det tyda på att Apple gjort någon uppdatering av sin telefon och att man helt enkelt löst problemen i sin tillverkning. Skulle dessa uppgifter stämma väntar vi alltså bara svar på hur man tänkt lösa problemen för alla tidiga kunder.

gallery02-20100607


Annons

8
Leave a Reply

Please Login to comment
8 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
Danne980Andreas GMartin LKamikazepilotAnton Karmehed Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Laglorden
Medlem
Laglorden

Det roligaste måste ju vara alla Mac-talibaner som påstår ”DET ÄR ABSOLUT INGENTING FEL PÅ TELEFONEN, MIN FUNKAR JÄÄÄTEJÄTTEBRA!!!11!!” eller liknande eller ”jag använder den ändå inte för att ringa med.. så mycket..” osv osv. 🙂 Det är underbart höra alla bortförklaringar som blir mer och mer krystade… lite tråkigt om Apple nu skulle krypa till korset och erkänna ”jo, vi har gjort fel, vi byter ut alla felaktiga telefoner mot version 4.01 istället (för endast $69)”. Men då blir det väl ”wow! en helt ny telefon för bara 1000:-!!! Apple är ju sååå bra” 😀 eller ”Wow, Apple [b]bjuder[/b]… Läs hela »

Kamikazepilot
Medlem
Kamikazepilot

Jag gissar på att Helige Steve skäller ut världens samlade tekniska press och dess läsare, varpå dessa kommer skickas till Kina för att ta plats vid Foxconns tillverkningsband och bygga nya, oövervinnliga Iphones !
[b]Vi har alla så fel, vi håller i telefonen på fel sätt ju ![/b]

//ironi out//

Martin L
Medlem

[quote name=”Laglorden]Men då blir det väl ”wow! en helt ny telefon för bara 1000:-!!! Apple är ju sååå bra”

eller ”Wow, Apple bjuder på gratis silvertejp med varje nytt köp av Iphone 4!!! Jag ställer mig i kö direkt!”[/quote]

[quote name=”Kamikazepilot”]Jag gissar på att Helige Steve skäller ut världens samlade tekniska press och dess läsare, varpå dessa kommer skickas till Kina för att ta plats vid Foxconns tillverkningsband och bygga nya, oövervinnliga Iphones !
[b]Vi har alla så fel, vi håller i telefonen på fel sätt ju ![/b]

//ironi out//[/quote]
Ja! Det tror jag också! Absolut!

Man blir så trött på allt applehat överallt.

Blö.

Andreas G
Medlem

[quote name=”Martin L”]Ja! Det tror jag också! Absolut!

Man blir så trött på allt applehat överallt.

Blö.[/quote]

Det kommer inte av ingenting. Vi får se hur presskonferensen går imorgon innan man drar för stora växlar av det, men Apple har skött detta uruselt hittills. Att förneka fel, som de i och för sig alltid gör, är inte alltid rätt sätt att bemöta sina kunder.

Martin L
Medlem

[quote name=”Delph1″][quote name=”Martin L”]Ja! Det tror jag också! Absolut! Man blir så trött på allt applehat överallt. Blö.[/quote] Det kommer inte av ingenting. Vi får se hur presskonferensen går imorgon innan man drar för stora växlar av det, men Apple har skött detta uruselt hittills. Att förneka fel, som de i och för sig alltid gör, är inte alltid rätt sätt att bemöta sina kunder.[/quote][quote name=”Delph1″][quote name=”Martin L”]Ja! Det tror jag också! Absolut! Man blir så trött på allt applehat överallt. Blö.[/quote] Det kommer inte av ingenting. Vi får se hur presskonferensen går imorgon innan man drar för stora växlar… Läs hela »

Andreas G
Medlem

[quote name=”Martin L”]Inget företag är felfritt; Apple gör en hel del missar men allt de gör blir uppblåst nåt så otroligt. Sen vet jag inte om jag håller med om att de alltid förnekar fel. http://macworld.idg.se/2.1038/1.331135/apple-aterkallar-trasiga-time-capsule (12 juli 2010)http://macworld.idg.se/2.1038/1.330813/apple-forlanger-garantin-pa-gammal-macbook-pro (6 juli 2010) Jag håller med om att hela den här soppan kunde ha skötts snyggare, men nu har dom kallat till presskonferens för att förhoppningsvis reda ut saker och ting. Hur länge har telefonen sålts nu? Någon månad? Är det inte rimligt att vänta och överväga hur man ska göra innan man tar beslut som kan kosta en stor hög… Läs hela »

Danne980
Medlem
Danne980

Allt blir så uppförstorat när det gäller apple. Min GalaxyS tappar från 4 till 2 bars när jag håller i den och det gör alla sådanna. Men det är ju inte Apple….