Small preview image

Apple kommer med stor sannolikhet att uppdatera både sin iPod mini och iPod Shuffle serie med nya spelare inom kort. Det verkar dock inte bli av under det ”special event” Apple bjudit in folk till den 7 september. Detta event ska inriktas på Motorolas iTunes mobiltelefon och Apples samarbete med Cingular. Uppgifterna kring iTunes-telefonen och dess lagringskapacitet verkar för övrigt fortfarande gå isär och vi får nog vänta tills senare i veckan för slutgiltiga besked. De nya iPod-spelarna vi kommer få se inom en snar framtid ska enligt Think Secret vara en iPod mini med färgskärm och flashbaserad lagringsteknik.



Den nya iPod mini modellen kommer kunna bli 20 till 25% mindre än sin föregångare tack vara storleksskillnaden på flashminne och minihårddiskar. Den flashbaserade iPod mini spelaren kommer lanseras i tre storlekar, 4GB, 6GB och 8GB. Färgskärmen ska vara något mindre än den skärm man finner på iPod mini i dagsläget men samtidigt kommer den erbjuda något högre upplösning. iPod Shuffle serien väntas också uppdateras med en ny toppmodell på 2GB och sänkta priser för 512MB och 1GB modellerna.


När vi får officiella uppgifter från Apple angående de nya iPod-spelarna är ännu oklart men det verkar alltså inte bli under det special event man kommer hålla den 7 september.


:: Läs mer om de nya iPod modellerna på Think Secret

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid