Apple har fortfarande inte släppt lös sin magiska surfplatta – Steve Jobs egna ord – på svensk mark. Men på fredag, den 26 november, kan det vara dags vilket både insinueras av Apple själva och svenska butiker. Apple kommer under fredagen bjuda på specialerbjudanden inför julhandeln, där även iPad nämnts i den svenska reklamen.

Apple skickade under tisdagen ut en notis till sina medlemmar om den nya Apple-rean till helgen och fram tills på torsdagen pryddes svenska Apple Store av ett meddelande som talade om fantastiska tillbehör för flera Apple-produkter, bland annat iPad som alltså ännu inte går att köpa i Sverige.

Även om Apple numera plockat bort iPad från själva informationsbladet hittar man mycket riktigt en drös tillbehör för den populära surfplattan i den svenska butiken. Något som onekligen pekar mot en snar lansering, troligtvis redan till helgen.

ipad.jul

Även svenska återförsäljare har börjat göra reklam för ”svenska” iPads. Där bland annat JME Data skickade ut ett nyhetsbrev där man stolt meddelade att man nu säljer iPad med svenskt tangentbord, något som givetvis kommer från det faktum att iOS 4.2.1 uppgradering nu alltså rullar ut stöd för vårt modersmål. Även detta en tydlig indikation på att själva lanseringen är nära till hands.

iPad är den näst mest eftertraktade julklappen på hela hemelektronikmarknaden i USA, frågan är hur surfplattan kommer att göra ifrån sig i Sverige om lanseringen nu sker månaden innan julafton.

ipadgran

Annons

2
Leave a Reply

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
birger72GuuFi Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
GuuFi
Medlem
GuuFi

Har fått pilla på en iPad på jobbet under senaste tiden, måste säga att det är den mest värdelösa prylen jag har testatpå väldigt länge 😛

birger72
Medlem
birger72

Förstår inte behovet av en surfplatta.
Har en större Anroid lur samt en netbook (och en större laptop för mer ”jobb”)

Har dock inte pillat på en surfplatta.
Man kanske blir frälst då?