Under helgen dök var det flera källor som hävdade att ett Battle Royale-spel i Titanfall-universumet kallat Apex Legends är på väg och spelets utvecklare Respawn har nu bekräftat att spelet kommer att avtäckas idag.

När publicisten Electronic Arts (EA) köpte upp spelstudion Respawn Entertainment år 2017 bekräftade studion att fler spel som tar plats i Titanfall-universumet var att vänta. Spola framåt två år och det är precis vad vi kommer att få senare idag. I alla fall om de uppgifter Kotaku publicerade under helgen visar sig stämma.

Respawn som grundades år 2010 har lanserat två spel hittills, Titanfall och Titanfall 2. Det spel som kommer att avtäckas senare idag bär namnet Apex Legends och sägs även det ta plats i samma universum.

Mer specifikt sägs det handla om ett Battle Royale-spel som kommer att vara gratis att spela. Det utspelar sig i samma värld som Titanfall men sägs bli utan de skyhöga stridsrobotar som spelserien är känd för.

Huruvida dessa uppgifter stämmer återstår att se. Däremot har Respawn Entertainments VD Vince Zampella bekräftat via Twitter att ett spel kallat Apex Legends kommer att avtäckas senare idag via en livestream på Twitch. Denna livesändning kommer att gå av stapeln klockan 17:00 svensk tid och det fulla avtäckandet av Apex Legends kommer att ske klockan 21:00.

Värt att påpeka är att Respawn Entertainment i skrivande stund inte har bekräftat exakt vad spelet kommer att vara. Det återstår helt enkelt att se om det är ännu en Titanfall-titel och i så fall om de robotar serien är baserad runt kommer att ha en roll i spelet.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid