Respawn Entertainment hade innan lanseringen av Apex Legends utvecklat de två första spelen i Titanfall-serien. Spel som många känner har lämnats vid sidan av vägen och sedan tagits över av hackare och fuskare. För att protestera mot Respawns lättja kapades populära Apex Legends under helgen.

Den första speltiteln i Respawn Entertainments Titanfall-serie påstås ha övergivits av sina utvecklare. Deras icke-existerande intresse för speltiteln ska ha lett till att den nu har tagits över av hackare och fuskare som nu ska leva loppan med minimal till ingen tillrättavisning från utvecklaren.

Detta har lett till att hemsidan savetitanfall.com har startats. En hemsida vars mål är att lyfta fram problemet som första Titanfall i dagsläget lider av. Deras mål är att få Respawn Entertainment att ta tag i problemen som ska ha gjort speltiteln i princip ospelbar.

Under helgen togs det hela ett rejält steg längre. Hackare satte under gårdagen sitt sikte på Respawns populära speltitel Apex Legends. Spelet hackades för att ge spelare på samtliga plattformar en pop-up som uppmanade användare att besöka just savetitanfall.com. Denna attack ska även ha hållit spelare från att kunna ställa sig i kö för att spela nya matcher och välja bland de olika spellägen som titeln erbjuder.

Hemsidans skapare har sagt att man inte har något att göra med helgens attack mot Apex Legends. Klart står dock att de problem första Titanfall lider av idag har gått så långt att allt fler börjar tröttna. Huruvida taktiker som att förstöra för spelare av andra speltitlar anses vara rättfärdigade eller ej är något som däremot går att diskutera. Respawn Entertainment har lyckats åtgärda problemen som hackarna orsakade i Apex Legends sedan attacken inträffade.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid