Enligt synade spelfiler kan Respawn snart komma att låta spelare avnjuta Apex Legends solo eller som ena halvan av en duo i vad som spekuleras vara nya spellägen som inte tvingar lag om tre spelare att försöka vinna tillsammans.

Apex Legends lanserades mer eller mindre utan förvarning och lyckades på endast tre dagar få över tio miljoner spelare att se vad Titanfall utan robotar kan erbjuda. Spelet har hängt på battle royale-trenden som fortsätter hålla sig stark och ställer 20 lag med tre spelare per lag mot varandra i en kamp till döden. Apex Legends följer även en någorlunda liknande formell som MOBA-spel med totalt åtta olika klasser att välja mellan, alla med sina individuella egenskaper och spelstilar.

Sedan lanseringen har dock många frågat efter möjliga ändringar till spelets krav på att spelare antar varje match tillsammans med två vänner som del av en trupp. Något som snart kan komma att ske om man ska tro de personer som säger sig ha hittat två kommande spellägen inuti Apex Legends filer.

Apex Legends solo och duo inuti filerna

Twitter-kontot ApexUpdate har publicerat en bild som ska komma inifrån en av spelets filer och visar hur två nya spellägen vid namn Solo och Duo kan vara på väg.

Apex Legends solo
Klicka för att förstora.

Twitter-kontot ger ingen extra information om Apex Legends solo eller duo-lägen utöver vad som kan ses inuti den fil från spelet som syns i bilden ovan. Detta innebär dessvärre att vi i dagsläget inte vet exakt när dessa spellägen kan tänkas implementeras i spelet.

Explosionsartad popularitet

Apex Legends visar inga tecken på ett minskande momentum, under gårdagen gick Respawn Entertainments VD Vince Zampella ut med att spelet nåt totalt 25 miljoner spelare. Detta på lite mer än en vecka efter att spelet lanserats.

Det återstår att se vad Respawn Entertainment har planerat för sin senaste speltitel. Vill studion hålla intresset uppe för sitt spel är det däremot högst troligt att fler nyheter om spelets fortsatta utveckling kommer att delas inom kort.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

7
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
6 Thread replies
4 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Anton KarmehedTomJB Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Anton Karmehed
Admin

Jag ÄR ensamvarg just nu i Apex! 😀 Har lirat 1000h PUBG men nu är jag fasen fast i Apex. Överraskande roligt måste jag säga trots att det är lite mer arkadlikt än vad jag brukar gilla. Svårt att få plats i 3-man squadsen med polarna dock när alla är vana vid att köra 4-manna PUBG squads. Ingen vettig här på NH som är sugen på att lira någon kväll? Jag är inget proffs men reder mig hyfsat iaf. 🙂 hade varit kul med 4-man squad men blir nog kanske lite tajt på nuvarande kartan. som för övrigt är riktigt… Läs hela »

Medlem
Kevin Slåttbakken

Om du känner för lite gubbgaming (35+ folk) så hojta till. Spelar kvällstid titt som tätt.
kHill#2343 på discord

Anton Karmehed
Admin

Inte omöjligt att jag tar upp dig på den där Kevin, tack för inbjudan! E ju bra med i åldersspannet då iaf! 😀

JB
Medlem
JB

1000h(?!?!?!), har du något liv utanför…?

Anton Karmehed
Admin

haha berättigad fråga JB! 😀
Vi kan väl säga såhär att när jag gör något gör jag det 100% och skiter i allt annat. Förutom jobb, träning och lite socialiserande med sambon var det ett par timmar PUBG typ varje kväll i ett drygt år. It adds up. 😛
Sen spelar jag ju med några som har det tredubbla men det är en annan femma. Synd man bara inte har fått skillz som motsvarar de där 1000 timmarna. 😀

Tom
Gäst
Tom

1000h? precis börjat ju… 4500h pubg här 😛

Anton Karmehed
Admin

Holy crap Tom! ^^