Apex Legends säsong 1 kommer att dra igång under morgondagen och introducerar en ny karaktär, nya kosmetiska föremål och spelets så kallade ”battle pass”.

Apex Legends fortsätter vara otroligt populärt. Spelet har på kort tid nått över 50 miljoner spelare sammanlagt och ser inte ut att tappa momentum inom en snar framtid. Sedan dess lansering har utvecklarnas fokus dock legat mestadels på att försöka åtgärda buggar och balansproblem mellan spelets olika karaktärer och vapen. Något som snart kommer att ändras då spelets officiella Twitter-konto bekräftat att säsong 1 kommer att dra igång imorgon.

Ny spelbar karaktär

I Apex Legends säsong 1 kommer spelare att introduceras till en ny spelbar karaktär. Denna karaktär har tidigare hittats inuti spelets filer tillsammans med nya vapen och andra karaktärer. Den som introduceras imorgon bär namnet Octane och förväntas ha en specialförmåga likt så kallade ”stim packs” som var ett föremål i Titanfall 2. Stim packs gav i Titanfall 2 spelare en prestandaskjuts under en kort period. Detta innebar att spelare kunde ladda om sitt vapen och springa snabbare samtidigt som den även fick tillbaka en liten bit hälsa.

Apex Legends säsong 1 Battle Pass

I samband med att Apex Legends säsong 1 introduceras kommer utvecklarna även att börja erbjuda så kallade ”Battle Pass” som spelare får köpa för riktiga pengar. Med Battle Pass kommer spelare att få tillgång till en rad unika kosmetiska föremål i spelet, både direkt från början samt föremål som låses upp allt eftersom spelaren går upp i level.

Battle Pass införskaffas med ”Apex Coins”, spelets egen valuta som kan jämföras med Fortnites ”V-bucks”. Den första säsongens Battle Pass kommer i två olika utföranden, ett för 950 Apex Coins och ett för 2 800. Det dyrare erbjudandet låter spelare hoppa till level 25 direkt och låsa upp de föremål som kommer med dessa levels.

Då Apex Coins köps i paket om 1 000 Coins (eller mer) innebär det att kostnaden för de 950 Apex Coins säsongens Battle Pass kräver hamnar på 105 kronor. Den officiella starttiden för säsong 1 är klockan 18:00 svensk tid.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid