Apex Legends ser ut att få en drös nytt innehåll i framtiden, i alla fall om man ska tro på de saker som nämns i spelets nuvarande filer som grävts upp och synats av snokande individer.

Ännu en gång är det dags för Apex Legends att bli av med några av sina hemligheter. Utvecklarna Respawn Entertainment ser inte ut att spara på krutet när det kommer till nytt innehåll för sin senaste speltitel som lanserades utan förvarning och blev en massiv succé. Tidigare har två möjliga nya spellägen hittats bland spelets filer, nu har även en rad nya vapen och karaktärer hittats av snokande datagrävare.

Nya karaktärer

Titanfall Adrenalin 19.2.1 BetaDe nya karaktärerna spås gå under namnen Octane och Wattson. Den förstnämnda sägs komma med en unik förmåga som låter spelaren använda ett ”stim pack”. Exakt vad detta innebär är något oklart, men det spekuleras i att det kommer att fungera som i Titanfall 2. I den titeln gav stim packs spelare förmågan att kunna ladda om vapen snabbare, springa snabbare samt få ökad hälsa under en kort stund. Det framgår inte heller om denna spekulerade förmåga kommer att påverka resterande personer i spelarens grupp eller om det blir en individuell fördel.

Wattson sägs bli en mer offensiv karaktär och kommer att nyttja ”Tesla-minor” som med elektricitet fångar fiendespelare och skadar de oförsiktiga motståndarna under en viss tid.

Utöver Octane och Wattson ska en rad andra namn ha hittats i spelets filer. Dessa är Crypto, Husaria, Jericho, Nomad, Prophet, Rampart, Rosie och Skunner. Däremot har ingen ytterligare information angående exakt vad namnen innebär kommit fram.

Nya vapen

Även nya vapen ska vara på väg in i spelet. Dessa kallas Havoc Rifle och L-Star EMG. Det förstnämnda vapnet kommer att komma med 25 energikulor per magasin utan några uppgraderingar till vapnet. Sett till dess offensiva förmåga kommer Havoc att skada 18 per skott mot fiendens kropp och det dubbla med träffar mot huvud.

L-Star EMG är som namnet antyder ett energibaserat maskingevär. Här handlar det om ett markant större magasin på 60 skott som kommer att skada 21 per träff mot kroppar och 41 skada per skott med huvudträffar.

L-Star från Titanfall 2

Just nu finns det ingen information angående när det uppgrävda innehållet kan tänkas implementeras i spelet. Värt att ha i åtanke är även karaktärerna eller vapnen kan komma att ändras innan implementering.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid