Respawn Entertainments speltitel Apex Legends har tagit världen med storm, på endast en månad har spelet lyckats ansamla 50 miljoner spelare.

Både EA och Respawn Entertainment firar att det har gått en månad sedan lanseringen av speltiteln Apex Legends. Spelet lanserades som en blixt från klar himmel och lyckades snabbt bli ett av de mest populära spelen idag. Så pass populärt att det inte tog mer än en månad innan över 50 miljoner spelare hade gett det Titanfall-inspirerade battle royale-spelet en chans.

 

För att fira det massiva spelarantalet har utvecklarna publicerat en kort summering av speltitelns första månad i videoform. Till exempel har spelare använt sammanlagt 1,23 miljarder ultimate-förmågor, placerat ut 31 miljarder pings och använt 158 miljoner avslutningsattacker.

Apex Legends visar inga tecken på att tappa momentum. Hur länge det kommer att hålla i sig återstår att se. Respawn Entertainment ligger dock inte på latsidan och möjligt nytt innehåll som ytterligare spellägen, vapen samt karaktärer har hittats i spelets filer.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid