AOC släpper en ny smidig 4K-upplöst bildskärm som enligt tillverkaren ska fungera både i hemmet och på kontoret. AOC U2477PWQ ska med en drygt 23 tum stor PLS-panel ge hög upplösning utan att roffa åt sig värdefull bordsyta. Den rejäla upplösningen på 3 840 x 2 160 pixlar matchas också av flera snabba bildanslutningar med HDMI 2.0 i spetsen.

AOC säger att man försök hitta en lösning för mindre kontorsmiljöer eller för datorspelare med små utrymmen. Resultatet är en en skärm på 23,6 tum som levererar en 4K-upplösning på 3840 x 2160 pixlar.

AOC har utrustat U2477PWQ med en PLS-panel som ska ge precis färgåtergivning, något som matchas med ett färgstöd för 8-bitar och sRGB-färggamut.
Det skall göra att inte bara professionella användare som grafiska designers eller fotografer har nytta av skärmen från AOC utan även hemanvändare ska gynnas av dess egenskaper.

Den till synes stilrena och enkla designen kommer även med olika ergonomiska funktioner så som lut och höjdjustreringar. Dessutom är skärmen utrustad med HDMI 2.0, MHL 30- och DisplayPort 1.2-utgång. Dessa ingångar kan användas både för PC eller spela upp innehåll från en smartphone eller surplatta samtidigt som enhetens batteri laddas via skärmen.

AOC U2477PWQ ska finnas tillgänglig från november 2015, beräknade priset är 3 799 kronor inklusive moms med tre års garanti.

Lägsta pris på Prisjakt.nu

Annons

4
Leave a Reply

Please Login to comment
4 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
MorkulDinkelspielPOE Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
POE
Medlem
POE

Nice. 23.6″ och 4K ger en riktigt schysst PPI för att vara en desktopskärm. Verkar dyka upp fler och fler skärmar med liknande specs. 🙂 Dyker någon sådan upp i bildskärmsguiden månntro?

Medlem
Arne Berg

Totalt menningslöst med telefoners PPI det som är intressant är svärta & kvalite
Visst 4k e trevligt men ska finnas bra skärmar för upplösningen också.
Ser fram mot bättre skärmar framöver. (idag väldigt nöjd med min 2560 x 1600 (30″)

Dinkelspiel
Gäst
Dinkelspiel

Precis vad jag varit ute efter!

Morkul
Medlem
Morkul

Jag tycker om att AOC har höj och sänkbara skärmar på en stabil fot som jag tycker ser bra ut. Inga flashiga detaljer utan minimal och enkelt utseende, så även denna.

Kan tycka att 23,6″ känns lite väl litet, allt beror förstås på hur man arbets-/lek-positionen vid datorn är. För mig så är dock 25″ absolut det minsta jag skulle tänka mig, hade 30″ ett tag med det var för stort. Helt nöjd med nuvarande 27″