Den som inte orkar vänta på Biowares kommande storspel Anthem och inte har några problem med att testa ofärdiga spel kan nu registrera sig för att delta i det stundande alfa-testet.

Bioware är just nu mitt i utvecklingen av sitt kommande spel Anthem som höjda många ögonbryn när det först visades upp. Innan titeln lanseras skarpt i februari nästa år har publicisten EA nu bekräftat att ett alfa-test kommer att hållas i december.

Spelsugna kan registrera sig för att delta i testet via EA:s hemsida. Däremot kommer testet inte att pågå under någon längre tid utan hålls i endast en dag mellan den åttonde och nionde december. Testet är först och främst för att testa serverstabilitet.

I samband med att registreringen öppnats har även systemkrav för alfa-testet listats. Däremot finns det ingen bekräftelse på hur dessa krav kommer att skilja sig från systemkraven vid lansering.

  • Operativsystem: Windows 10
  • CPU: Intel Core i5-3570, AMD FX-6350
  • Minne: 8 gigabyte
  • Grafikkort: Nvidia GTX 970, Radeon R9 390
  • Lagringsutrymme: 60 gigabyte

Den som registrerar sig och blir antagen till det stängda testet kommer även att vara under ett sekretessavtal. Något som innebär att information och video från dessa spelsessioner kan komma att bli en raritet på internet.

Detta stängda alfa-test kommer att hållas på samtliga plattformar som spelet kommer att lanseras på. Detta inkluderar PC, Playstation 4 och Xbox One. Bioware har i dagsläget spikat lanseringsdatumet till den 22 februari 2019.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid