Small preview imagePerformance One serien från Antec är en av de högst aktade chassiserierna på marknaden idag där sortimenten går från den mindra P150 upp till P190 som alla fått god kritik från konsumenter och media. Nu när Antec lanserar ännu en modell i sin Performance One serie har man passat på att expandera sitt utbud med ett mindre chassi. P180 Mini är mer eller mindre en krympt version av P182 (Inte P180, man kan se skillnaderna vid kabelhanteringen).

Det handlar inte om en exakt kopia i mindre format dock, det är nämligen ett par saker som skiljer sig tydligt. Den nedre kammaren har bara stöd för två hårddiskar förutom nätaggregatet, men samtidigt har den övre delen av chassit plats för 3 hårddiskar istället. Det betyder att P180 Mini kan husera totalt 5 hårddiskar, om man då inte använder sig av de tre 5.25″ enheterna.



Sidopanelen är densamma som tidigare och fläktarna är placerade där de borde. Eftersom detta är en mindre version av P182 stödjer chassit endast mATX moderkort.



Vi kommer snart bjuda på en recension när testenheterna börjat skeppas.

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid