AMD:s nya entusiastgrafikkort i Vega-familjen har tidigare ryktats få en tidig lansering i höst, vilket nu understryks av ett kryptiskt Facebook-inlägg.

AMD har inte hemlighållit faktumet att de arbetar på ytterligare en nya arkitektur efter årets Polaris-lansering, men tidigare produktplaner har talat om en lansering först under första halvan av 2017. Det skulle innebära att konkurrenten Nvidia får fortsatt fritt spelrum i prestandasegmentet i ett halvår till, och det är ett faktum som sägs sporra AMD till att skynda på lanseringen av sina nya entusiastkort.vega_venue

vega_comment

Nu har en av företagets marknadsföringschefer, Chris Hook, lagt upp en kryptisk bild i sitt Facebook-flöde som ger ryktena ytterligare vikt. I meddelandet syns delar av vad som ser ut att vara en gammal industrilokal, med kommentaren att det rör sig om platsen där Vega kommer lanseras.

Bilden kan innebära en upptrappning i marknadsföring som vanligtvis antyder att en lansering ligger nära till hands, kanske så tidigt som oktober. AMD har dock inte bekräftat några detaljer om vare sig lanseringslokalen eller själva grafikkorten, så det är fortfarande för tidigt för att dra några slutsatser ännu. Om det faktiskt blir en tidig lansering bör vi dock få veta mer redan inom de närmaste veckorna.

Vill du veta mer om AMD Vega och aktuella rykten kan du följa vår sammanfattningsartikel, som uppdateras löpande med ny information.

Lägsta pris på Prisjakt.nu

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid