Idag lanseras Star Wars Battlefront i USA, och om två dagar även i Europa. I samband med lanseringen passar AMD på att dra igång en kampanj där de som köper ett Radeon R9 Fury-grafikkort från deltagande återförsäljare får en nyckel till spelet – egendomligt nog gäller dock inte kampanjen för övriga Fiji-baserade kort.

AMD har flera samarbeten med EA och DICE i ryggen, bland annat i samband med tidigare släpp i Battlefield-serien, och det är ett samarbete som nu upprepas i samband med den efterlängtade lanseringen av Star Wars Battlefront. I ett pressmeddelande gör AMD gällande att utvalda återförsäljare kommer skicka med en nyckel till spelet i samband med ett köp av ett Radeon R9 Fury-grafikkort till och med den 31 januari 2016.

Fury info

Värt att notera är att erbjudandet gäller specifikt Radeon R9 Fury – inte hela R9 Fury-serien. Med andra ord medföljer spelet inte när du köper andra Fiji-baserade grafikkort såsom flaggskeppet R9 Fury X eller minikortet R9 Nano. Varför så är fallet framgår inte i pressmeddelandet, men vi inväntar en officiell kommentar från AMD.

Star Wars Battlefront lanseras idag på den amerikanska marknaden, men en europeisk lansering dröjer ytterligare två dagar, till den 19 november. De som får en licensnyckel i samband med sitt grafikkortsköp kan lösa in den fram till och med den 29 februari nästa år.

Relaterade artiklar

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid