AMD har nu släppt en tidig bild på vad som kommer bli butiksförpackningen till den kommande entusiastprocessorserien Ryzen Threadripper.

Nu är det inte långt kvar innan AMD ska ta sig an Intel i det översta konsumentsegmentet, med påkostade processorer för ultraentusiaster. Tillverkare av processorkylare är i full gång med att uppdatera sina produkter för att passa de kommande processorerna och AMD har bekräftat riktpriserna för Threadripper 1920X samt 1950X.

Nu har hemsidan GDM publicerat en artikel som hävdar att AMD från början planerade  att Threadrippers lansering skulle ske den 27 juli, men att den har blivit lite försenad på grund av att AMD vill försöka undvika att exemplaren inte räcker till. Det nya lanseringsdatumet ryktas nu vara den 10 augusti vilket faller i linje med ”tidigt augusti” som varit det lanseringsfönster som AMD själva gett för Threadripper.

Ryzen Threadripper får utstickande paketering

AMD har även via Facebook visat upp den första bilden på förpackningen till Threadrippe, som för tankarna till en gammal CRT-TV eller Macintosh, och som för tankarna ett Ryzen-märkt ”fönster” in i lådan:

I kommentarsfältet till bilden bekräftar AMD även att detta är den förpackning som kommer att dyka upp på butikshyllorna och att det inte är någon specialutgåva som kommer att skickas ut till recensenter.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
JB Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
JB
Medlem
JB

VEM är intresserad av en förpackning???! /jb