Två processorer ur AMD:s kommande Ryzen 9-serie, även kallad Threadripper har nu hittat ut på en prisjämförelsesajt där mer CPU-specifikationer bekräftats.

AMD förbereder lanseringen av kommande Ryzen 9-serien även kallad Threadripper och nu verkar processorseriens 2 toppmodeller ha listats på en grekisk prisjämförelsesajt. Inga priser har avslöjats av hemsidan, men ett par specifikationer för processorerna står skrivna. Det kan dock vara värt att ta dessa med en nypa salt tills allting är bekräftat av AMD själva.

Hemsidan i fråga är Skroutz.gr, trots att Skroutz var snabba och tog bort så mycket information som möjligt kort efter att man lagt upp de två processorerna så finns ett par specifikationer för produkterna fortfarande på hemsidan.

Vi kan se att den absoluta toppmodellen Threadripper 1998X kommer utrustad med 16 processorkärnor, klockfrekvensen är satt till 3,5 gigahertz (GHz) och sockeln är SP3r2, en konsumentversion av den sockel och plattform som AMD Naples använder sig utav. Processorns TDP-värde är listat till 155 Watt (W).

Threadripper 1998 har samma specifikationer som sitt storasyskon, dock är klockfrekvensen här satt till 3,2 GHz. Även här ligger TDP-värdet på 155 W.

Skroutz har dock inte listat några priser för processorerna. Dock hålls årets Computex-mässa denna vecka och det spekuleras i att AMD ska visa upp mer om sin kommande processorserie som AMD själva har sagt ska lanseras i slutet av juni månad.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid