Teknikmässan CES 2021 är i full sving och ikväll har vi både AMD och Nvidia som ska hålla sina presskonferenser. Se till att du inte missar något av det som visas upp!

Dagens eftermiddag och kväll bjuder förhoppningsvis på en hel del hårdvarunyheter. De två tungviktarna AMD och Nvidia kommer båda hålla presentationer i samband med CES 2021 om endast ett par timmar.

AMD kommer att inta den virtuella scenen klockan 17:00 svensk tid. Exakt vad som kommer att visas upp är inte helt klart. Däremot har nya processorer för laptops samt nästa generations APU-enheter från tillverkaren cirkulerar i rykten och läckor under den senaste tiden. AMD:s presskonferens kan du se här nedanför:

 

Nvidia kommer sedan att byta av AMD på scen och deras presentation kommer att gå av stapeln klockan 18:00. Även här är det inte helt klart vad som kommer att visas upp. Däremot har en kort teaser från Nvidia på Twitter pekar mot att vi kommer att få se Geforce RTX 30-serien i utföranden för bärbara datorer avtäckas. Även nya tekniker som stöd för Resizable BAR ser ut att kunna stå på schemat. Enligt den korta teasern kan vi också komma att få se en rad nya speltitlar med stöd för tekniker som DLSS bekräftas. Du kan se Nvidias presskonferens här nedanför:

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid