AMD har registrerat en drös nya varumärken för var som kan vara kommande produkter, bland annat Kyzen, Pharos, Aragon och Promethean.

AMD registrerade nyligen flertalet nya varumärken, under företagets Financial Analyst Day konferens så visades 2 av dessa upp trots att varumärkena hade registrerats inte långt innan. Något som med lite tur gäller för de andra varumärkena och vi får snart se fler nya produkter från AMD:s håll.

AMD registrerade till exempel inte varumärket Ryzen fören endast ett par månader innan processorfamiljen avtäcktes för första gången. Bland de varumärken som registrerades under mars månad finns bland annat RX Vega, Epyc och Threadripper, dessa 3 har hittills visats upp av AMD sedan dess.

De andra varumärkena som registrerats går under namnen Kyzen, Aragon, Pharos, Promethean, Zenso samt CoreAmp. Dessa ska då ha registrerats ungefär samtidigt som till exempel Epyc och Threadripper.

 

AMD Kyzen, Aragon, Pharos, Promethean och CoreAmp

Än så länge finns det ingen konkret information om vad dessa varumärken kan komma att vara för. Dock är varumärket Kyzen registrerat under samma kategorier som Ryzen. Vilket kanske indikerar att detta är kodnamnet för en ny processorserie.

Vad varumärkena är för produkter är som tidigare skrivet oklart och endast spekulationer vid skrivande stund. Dock har vi flertalet teknikmässor och liknande att se fram emot inom snar framtid, vilket betyder att AMD kommer att få flertalet tillfällen att berätta mer om deras nya varumärken och vad vi kan förvänta oss för produkter bortom Ryzen 9, RX Vega och Epyc.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Medlem
Olle P

Kyzen är rimligtvis den nya serien för ”professionella” processorer, eftersom ”kaizen” är ett välkänt begrepp inom företagsledning.