RGB-belysning är det nya svarta och även AMD vill haka på trenden och lanserar nu processorkylaren Wraith Prism som bygger på kylaren Wraith Max men med ett par hundra procent mer RGB.

AMD har nu avtäckt Wraith Prism, en vidareutveckling på Wraith Max som är företagets högst presterande processorkylare designad för att hålla nere temperaturerna på kaftfulla processorer som gillar värmeutveckling.

Wraith Prism erbjuder ingenting nytt jämfört med Wraith Max i ren hårdvaruväg, den nya kylaren lägger dock till en skopa RGB-belysning för att haka på den senaste trenden på marknaden idag. Kylaren kommer att ha en yttre och en inre RGB LED-ring samt genomskinliga fläktblad som fördelar ljuset.

Wraith Prism

LED-belysningen på kylaren kommer att kunna kontrolleras via AMD:s mjukvara Ryzen Master, men även via program som Asus Aura Sync, MSI Mystic Light och Gigabyte RGB Fusion. Även ett så kallat ”Dark Mode” kommer att finnas för användare som inte har en förkärlek till LED-belysning i sin dator.

Kylaren kommer att ha stöd för samma processorsocklar som nuvarande Wraith Max. Dessa inkluderar sockel AM4, AM3+ samt FM2+.

Den nya kylaren kommer att bli tillgänglig att köpas separat omkring samma tid som AMD:s ”Pinnacle Ridge” Ryzen 2000-serie processorer dyker upp tillsammans med moderkort med 400-seriens styrkretsar. Priset för kylaren väntas bli omkring 50 – 100 kronor dyrare än vanliga Wraith Max, detta är dock ingenting som har bekräftats vid skrivande stund.

AMD avslöjar detaljer om Ryzen 2000-serien och 12nm Zen+

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid