AMD förbereder nästa stora utgåva av sin Radeon-mjukvara, årets upplaga tar facklan från Crimson ReLive och går under namnet Adrenalin Edition.

Det är nu cirka två år sedan AMD valde att ta tag i sin mjukvaruutveckling. Först ut såg vi Radeon Software Crimson Edition år 2015 som sedan följdes upp av Crimson ReLive under förra året.

Radeon Software Crimson Edition kom med en väl behövd renovering av designspråket i mjukvaran. Förutom detta har vi också sett AMD lägga till Overdrive-inställningar för individuella spel, Radeon Chill och andra egenskaper.

Nu är det då snart dags för Radeon Software Adrenalin Edition att lanseras. AMD har publicerat en minst sagt intetsägande video för den nya utgåvan, den ger i princip ingen information om vad vi kan komma att se i Adrenalin Edition.

Men det faktum att AMD har valt att gå vidare från Crimson till Adrenalin Edition kan vara en indikator att vi kan komma att få se nya mjukvaruegenskaper i samband med lanseringen.

Det är dock omöjligt att vara säker på om vi faktiskt får en större uppdatering eller vad den kan komma att innehålla då den enda beskrivning av Adrenalin Edition som AMD gett hittills är ”Radeon™ Software is where visible and invisible have been woven together to empower gamers and enrich the visual experience.”

AMD:s video bekräftar dock att lanseringen kommer att ske nu i december månad. Så det kommer inte att vara någon längre väntan tills vi får se exakt vad Radeon Software Adrenalin Edition innehåller.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid