AMD kommer inte bara att vara först ut att tala under årets Computex-mässa, företaget har nu bekräftat att ett direktsänt ”Next Horizon Gaming”-event från E3 2019 där ”nästa generations spelprodukter” kommer att visas upp.

AMD har nu bekräftat att företaget kommer att hålla i ett evenemang under E3 2019. Detta event kommer att inträffa endast några veckor efter att AMD blir först ut att tala under Computex 2019.

Företagets E3-event går under namnet ”Next Horizon Gaming” och det som ska visas upp ska enligt AMD vara produkter som ska ”Driva datorer, spelkonsoler och molnbaserad gaming under de kommande åren”.

Exakt vilka AMD-produkter som kommer att göra ett framträdande under E3 2019 är i skrivande stund inte bekräftat. Företagets VD Dr. Lisa Su kommer att presentera detaljer kring kommande produkter och teknologier från företaget. Evenemanget kommer även att gästas av olika spelutvecklare som ska ge exklusiva förhandstittar på årets kommande speltitlar.

Sett till tidigare evenemang som AMD hållit under föregående E3-mässor har företaget avtäckt grafikkortsmodellen R9 Fury X och Radeon RX 400-seriens grafikkortsmodeller. Något som inte nödvändigtvis pekar mot att den kommande arkitekturen Navi kan visas upp ordentligt under E3, men det kan komma att bli så att AMD väljer Computex för processorrelaterade nyheter och lägger fokus på grafikkort under E3. En intressant detalj med AMD:s Twitter-inlägg som kan synas en bit upp i artikeln är hur en del av bokstaven Z i ordet ”Horizon” har markerat i form av en sjua.

Den som vill följa evenemanget live kan göra det via AMD:s Youtube-kanal eller Facebooksida. Datumet är satt till den 27 maj och startskottet går av klockan 04:00 svensk tid, eller 10:00 för den som befinner sig i Taipei.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid