Vi vet att många av våra läsare är inbitna iPod fans och det är ingen som kan klandras för detta då Apple tagit större delen av världen med storm. Och detta med något så ”simpelt” som en MP3-spelare.


Tredjepartstillverkarna är i alla fall inte sena att hoppa på tåget och Altec Lansing har nu lanserat en ny portabel stereomodul för Apples iPod-serie.
Altec Lansing har tidigare lanserat liknande system för Apples iPod-serie men nu har man överträffat sig själva, om vi ska ta fasta på deras egna ord.
Altec Lansing inMotion iM3 är en portabel modul som drivs på batterier och agerar dockningsstation för Apples iPod-spelare. iM3 är utrustad med fyra 1.1″ mikroelement och gör din iPod-spelare till en mobil ministereo komplett med fjärrkontroll.
Designen är noga vald och har stora likheter med Apples iPod-design. Utöver stöd för Apple iPod och iPod mini går det även att koppla in andra ljudkällor genom en medföljande kabel.
Dimensionerna på enheten 203(B) x 27(D) x 139(H) mm och när den inte används går den utmärkt att vika ihop för att spara plats. Vikten ligger på dryga 400g vilket inte heller är direkt blodigt.


Priset är dock desto blodigare, drygt 1300 SEK får man räkna med att hosta upp för denna iPod-uppgradering. Men vad offrar man inte för en äkta ”iPod life style”.


Läs mer om Altec Lansing inMotion iM3.

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid