Nästa installation i spelserien Age of Empires, inte helt förvånansvärt kallad Age of Empires IV har nu fått sin första video som visar upp vad spelare kan förvänta sig när lanseringen inträffat och spelsessionerna drar igång på riktigt.

Det har inte lanserats något Age of Empires-spel på över tio år. Nästa installation kallad Age of Empires IV är däremot på väg. Medans vi fortfarande inte har något spikat lanseringsdatum för speltiteln har Microsoft delat med sig av spelets första officiella video på hur faktiska spelsessioner kommer att se ut.

Det må endast röra sig om ungefär 45 sekunder av faktisk video inifrån spelet. Dock får vi en försmak på hur stora slag kan komma att se ut när lanseringen faktiskt inträffar. Inte helt förvånansvärt är det en väsentlig uppgradering från föregående installation i spelserien.

Microsoft har dessvärre inte delat med sig av något officiellt lanseringsdatum för Age of Empires IV. I dagsläget är det således endast upp till spekulation kring när vi kan komma att se titeln landa på butikshyllorna.

Microsoft har startat upp en ny spelstudio kallad World’s Edge. Denna studio kommer att fokusera på Age of Empires IV och andra installationer i just denna spelserie. I ovanstående video kan vi även skymta logotypen för Relic Entertainment. Ett namn som för entusiaster av strategispel mycket väl kan vara ett lättigenkännligt efter deras arbete på Warhammer: Dawn of War-serien.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid