Stöd för Apex Legends, beta-versionen av The Division 2 och Assassin’s Creed: Odyssey samt en rad buggfixar står på menyn när AMD släpper drivrutinen Adrenalin 19.2.1 Beta.

Det är inte bara Nvidia som lanserat en ny drivrutin tidigt denna vecka. Även AMD har passat på att uppdatera sin mjukvara Radeon Software Adrenalin 2019 Edition till version 19.2.1.

Med den nya drivrutinen lägger AMD till officiellt stöd för tre speltitlar i form av Apex Legends, The Division 2 i sitt beta-utförande samt Assassin’s Creed: Odyssey. AMD hävdar även att användare av grafikkortsmodellen RX Vega 64 kan se upp till fem procent ökad prestanda i Odyssey med den nya drivrutinen.

Adrenalin 19.2.1 Beta kommer även med en rad buggfixar. Bland de problem som åtgärdats finns till exempel en bugg där spelare i Battlefield V haft konturer av andra spelare fast på sin skärm efter att ha blivit återupplivade. Även ett problem där spelare upplevt en helvit bildskärm i Anthem ska ha åtgärdats. Vissa användare ska även ha rapporterat ett problem med förlust av videokvalité när videos har maximerats till fullskärm med Freesync aktiverat, något som nu ska vara löst.

Den fullständiga innehållsförteckningen för Radeon Software Adrenalin 2019 Edition 19.2.1 Beta finns att finna på AMD:s hemsida. Där går det även att ladda ned drivrutinen för den som inte använder sig av AMD:s mjukvara Radeon Software.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid