Man får ändå säga att det var ganska nyss Arctics utannonserade sin mina kylpasta MX-3. Varför kommer det då redan en MX-4? Marknaden för kylpasta är inte en av mest snabbföränderliga så det kan kanske verka märkligt; men NH har svaret.

Företaget Arctic (som nu inte längre heter cooling, då man breddat sortimentet ytterligare) har länge varit kända för sin fina kylpasta MX-2. När det så undre hösten kom en uppföljare i form av MX-3 var förväntningarna självklart höga. MX-3 levererade bättre prestanda än sin föregångare, dock fanns det problem. Den enkla appliceringen i MX-2 var borta och det var nu en betydligt klurigare sak att få dit kylpasta snyggt. Denna feedback fick Arctic snabbt in från användare och man bestämde sig då raskt för att försöka kombinera MX-2 lätta applicering med MX-3 förbättrade prestanda. Resultatet ser vi i MX-4 som kommer finnas till försäljning mycket snart.

Annons

2
Leave a Reply

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Martin L Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Medlem
Calle2003

Jag som nyss köpte MX-3! 🙁 Inte testat den dock och inte sett några klagomål om appliceringen, var kan man hitta forumet? Inte hittat något forum på deras hemsida http://www.arctic-cooling.com/catalog/index.php

Martin L
Medlem

Ha-ha! 🙂

Det är säkert inga problem för en normalbegåvad person, skulle inte tro att du stöter på några problem. Produktförbättring är ju ständigt pågående.

Tempel
Gäst
Tempel

När det inte skall till några egna hack ovanpå så är det väldigt mycket enklare. Märker oxå tillverkaren att man får ett stort community och många köpare så ökar chansen till uppdateringar, speciellt ett litet märke som ser att det är bra sätt att växa, kanske är dom oxå med styrda av tekniker och inte av ekonomer då dom inte kluddat till android med nått eget.