Acer blir näst ut med en kompakt stationär speldator, och utökar sitt Predator-sortiment med en futuristisk miniburk kraftfulla grafikkort och processorer.

Under en presskonferens i New York har Acer avtäckt ett antal nya produkter i sin gaming-inriktade Predator-familj, där en av de mest intressanta nyheterna är en kompakt spelmaskin tänkt att konkurrera med lösningar som Alienware X51 och Asus C20CB.

Den nya minstingdatorn Predator G1

Den nya datorn, Predator G1, använder Intel-processorer ur Skylake-familjen, upp till 64 gigabyte DDR4-minne och fullstora grafikkort, där den kraftfullaste konfigurationen använder Nvidia Geforce GTX Titan X. Formatet är dock kompakt nog att få plats i väskan, och de första 1 000 som köper en Predator G1 utlovas få med en särskild bärväska på köpet.

Chassit har en aggressiv design hämtad från tidigare stationära Predator-datorer, och har konfigurerbar belysning i fronten. På både höger och vänster sida av fronten finns även utfällbara krokar för att hänga upp hörlurar eller headset när du inte använder dem.

Predator G1 bör dyka upp någon gång under sommaren, men varken pris eller exakt lanseringsdatum har offentliggjorts ännu.

Lägsta pris på Prisjakt.nu

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notifiera vid