Acer Predator Z35 är en gamingskärm med många intressanta aspekter, inte minst dess stora välvda VA-panel på hela 35 tum. Under IFA 2015 avslöjar samtidigt Acer att skärmen har ett annat ess i skjortärmen, Predator Z35 ska nämligen vara marknadens snabbaste gamingskärm och utlovar detta med överklockning av uppdateringsfrekvensen till 200 Hertz.

Acer Predator Z35 är specificerad till en maximal uppdateringsfrekvens på 144 hertz. En frekvens som tillsammans med stödet för Nvidia G-sync bör leverera riktigt trevlig flyt i höga bildhastigheter. Under IFA presenterar samtidigt Acer sin Z35 modell som världens snabbaste gamingskärm och avslöjar att den 35 tum stora VA-panelen kan överklockas upp till hela 200 hertz.

Medan Acers representanter på plats inte kunde delge några närmare detaljer kring exakt hur konsumenter skulle kunna överklocka sin Z35 skärm till 200 hertz verkar det vara en bedrift som kan kräva ett grafikkort från Nvidia. Inte helt oväntat med tanke på att Acer optimerat skärmens prestanda för Nvidia och deras G-sync-teknik.

Acer Predator är en riktigt robust och aggressivt designad bildskärm som med en vikt på 12,5 kilo är en rejäl pjäs att ställa på skrivbordet. Den breda 35-tumspanelen ger med sitt 21:9-bildformat en riktigt härlig och omslutande speluppelvelse men upplösningen på 2 560 x 1 080 pixlar är i minsta laget på en såhär pass stor skärm.

Z35 stoltserar i övrigt med en responstid på 4 millisekunder, ett kontrastförhållande på 3 000:1, dubbla 9 watts högtalare, HDMI, Displayport samt USB 3.0 hubb med 4 utgångar.

Acer Predator Z35 ska dyka upp i svenska butikshyllor under december månad och då med en kostnad på runt 11 000 kronor inklusive moms.

Läs mer om IFA:

Lägsta pris på Prisjakt.nu

Annons

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Imlal Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Imlal
Gäst
Imlal

Såg ju ut som en rätt intressant skärm tills man kom till upplösningen. Tror jag behåller min Philips BDM4065UC ett tag till. För övrigt den bästa skärm jag någonsin har ägt tror jag. Enda jag saknar är lite mer högupplöst material. Lågupplöst material ser rätt tråkigt ut.