AC Ryan fortsätter att lansera stationära mediaspelare och när man nu sjösätter sin Playon! DVR HD modell är det med fokus på TV. AC Ryan har försett sin mediaspelare med inte mindre än två stycken digitala TV-mottagare samt utrymme för en 2TB hårddisk.

AC Ryan Playon! DVR HD förlitar sig på DVB-T mottagare vilket betyder att enheten kan ta emot digitala marksändningar. Med två mottagare kan man spela in ett program i bakgrunden medan man ser på ett annat i sin TV, eller för den delen spela in två program samtidigt. Tyvärr verkar man inte försett enheten med en kortläsare, något som blir problematiskt i Boxer-landet Sverige där det finns få fria DVB-T kanaler.

acryan

Enheten mäter 227 x 165 x 60 mm och har en vikt på 1,5 kg utan intern hårddisk, något som finns i tillvalslistan. Mediaspelaren har i övrigt bred funktionalitet och stödjer allt från 1080p video till HD-ljudformaten DTS-HD Master Audio samt Dolby TrueHD.

AC Ryan förser spelaren med HDMI-utgång för koppling till din TV och förutom en 3,5-tums hårddiskplats hittar vi även USB och eSATA utgångar för utökning av lagringskapaciteten. Förutom ethernet ingång finns det även möjlighet att köpa ett trådlöst nätverkskort med 802.11n som kopplas in i USB-porten.

Priserna börjar vid 2 200 kronor för bara spelaren och finns med 500GB, 1TB, 1,5TB resp. 2TB lagringsutrymme. Toppmodellen kostar närmare 4 000 kronor inklusive moms.

gui2


Annons

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Nisse2123 Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Nisse2123
Gäst
Nisse2123

Kul men Boxer byter standard i höst till dtb2 för att få plats med fler hd-kanaler så det är ingen idé att köpa inspelningsboxar i nuläget.